Despre noi

Venka Transport este o societate romaneasca infiintata in anul 1992 , avand ca obiect principal de activitate logistica si transportul intern si international de marfa , rezultatul direct al experientei si profesionalismului acumulate de personal in decursul celor peste 20 de ani de activitate si perfectionare .

Scopul nostru este acela de a ne situa cat mai sus pe piata transporturilor rutiere de marfuri , pe segmental firmelor mici si flexibile.
Astfel , clientii nostri beneficieaza de servicii la cele mai inalte standarde de calitate , fiind intotdeauna la dispozitia clientilor si colaboratorilor nostri , inclusiv in afara programului de lucru. Din aceste motive , consideram ca suntem in categoria firmelor de incredere din Romania in materie de transporturi internationale si interne de marfuri.
Deschiderea noastra pentru dorintele clientilor si seriozitatea tuturor angajatilor nostri a contribuit la dezvoltarea firmei .

Dorim sa va facem cunoscute vehiculele pe care parcul nostru auto vi le pune la dispozitie :

Megatrailere: 13,60m cu 3m inaltime, 100mc,- 2,48/2.55m latime, 24 to util
Dube Frigorifice: 33 europaleti 23 tone +30/-30 °C,
Alte tipuri (capacitati reduse, auto-utilitare 3 to.), toate aceste autovehicule va stau la dispozitie.

Vehiculele sunt destinate transportului de marfuri generale si cu temperatura controlata , inclusive a marfurilor cu ADR in trafic intern si international , complet sau in regim de grupaj . De asemenea avem semiremorci certificate cu XL cod si fose pentru bobine.

Pe langa serviciile complete oferite , adaugam si faptul ca marfurile transportate au asigurare CMR care acopera pagube pana la 1.500.000-Euro.

Venka Transport srl se defineste ca o companie cu profil dinamic axata pe calitate , flexibilitate si promptitudine care face totul pentru a satisface cele mai mari exigente ale clientilor si partenerilor, in intampinarea carora vine experienta cumulata a intregii echipe.

Speram ca veţi gasi aceste informatii utile pentru dumneavoastra, va asteptam deschisi in viitorul cat mai apropiat pentru o colaborare avantajoasa .

Formular de contact